Dayana's DelicatessenBel direct!
06 516 428 49

Over ons

5 jaar na mijn mooie Colombia te hebben verlaten om een nieuwe toekomst voor mijn kinderen ,was ik toe om mijn droom te verwezenlijken in het mooie Edam .Ondersteund door mijn echtgenoot hebben we op het hoekje van de Lingerzijde 66 een prachtig delicatessen winkeltje geopend wat we zo klassiek mogenlijk hebben ingericht om onze cliënten een huiselijk gevoel te geven waarbij wij veel aandacht aan geven aan de persoonlijke wensen , mijn Nederlands is nog vol met Spaanse woordjes en soms ben ik aan het zoeken hoe ik het moet verwoorden maar met wat hulp van mijn Nederlandse echtgenoot komen we er wel uit.

Wij bieden onze cliënten een Italiaanse , Caribische Surinaamse en Spaanse beleving aan van vers voedsel aan maar ook prachtige verpakte  producten zoals wijnen , koffie, pastas, olijfolie en vers gebak.

 

Cateringservice;

wij verzorgen u Catering vanaf 10 tot 500 personen vanuit onze professionele keuken met en zonder personeel. De professionele BBQ hoort hier natuurlijk ook bij.

Op zoek naar een compleet pakket voor uw Italiaanse of Spaanse  bruiloft incl locatie verzorgen wij graag , vraag naar de mogelijkheden.

Voor bedrijven hebben wij ook lunchpakketten op basis van een maandelijks abonnement incl koffie, thee en frisdranken .

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Lingerzijde 66
1135AS Edam

Contact

06 516 428 49
info@dayanasdelicatessen.nl

× Hoe kan ik je helpen?